Minggu, 22 September 2013

Amerika 40 jaar voorbereiden om te leven zonder God - Hoe is dat Going

Amerika 40 jaar voorbereiden om te leven zonder God - Hoe is dat Going


Voor een generatie onze academici, sociale activist, liberale politici en Tinsel Town zwervers zijn bezig met God uit te drukken van het nationale bewustzijn. Ze hebben grote vooruitgang geboekt en hebben slechts een paar grote hindernissen gelaten. Een daarvan is het homohuwelijk, de andere RPP sd 2013 , niemand heeft enig idee over is - oordeel.


Extreme zeg je? Kijk maar naar deze krantenkoppen geript uit het nieuws cyclus slechts op een enkele dag. Als deze koppen niet clinch het voor u een paar dagen wachten en opnieuw te kijken, ze zijn nu dan een tsunami.



Bekijk deze losgeslagen pestkop stampt over pro-life RPP smp 2013 tekenen aan de Ohio State katholieke Gonzaga


Universiteit zal niet toestaan dat katholieke studenten aan de katholieke groep te vormen


Gevangenen doen geplakt drugs, zwaaiend met pistool in New Orleans


Rapper is echt jammer voor teksten over date rape dat u als teksten over date rape geïnterpreteerd


Strafrecht professor arresteerde drie keer - maart - voor drugs, kinderporno


Leger oefenmateriaal on-religieus extremisme 'Lijsten evangelische christenen, katholieken en sommige RPP sma 2013 Joden naast KKK, Al-Qaeda en Hamas


Ineenkrimpen-inducerende: MSNBC Host Gebruikt Jonge Dochter voor homohuwelijk Push, vraagt haar of ze had-Marry a Girl '


Daarom wil ik Afbeelding van Jezus Verwijderd uit Public School


Je bent een blanke racist als je te verzetten tegen abortus


FCC Mag 'Brief' Naaktheid, Meer Vloeken op Uitzending TV toestaan


Generaal-majoor ontdaan van positie boven seksuele aantijgingen


Obama, de narcist-In-Chief Mentions Zichzelf 7 Times In 269 Word Pascha Bericht


Deze koppen zijn niet bedoeld om ons ziek voelen - ze zijn het bewijs dat we ziek zijn.



We hebben besloten dat de lege ruimte of ayam serama di bogor de omissies in de grondwet zijn een goede plek om te zetten in elke sleazy idee dat we kunnen bedenken. De oprichters konden niet hebben gezien deze generatie komen toen ze schreef de grootste civiele document in de wereldgeschiedenis - de grondwet.


We hebben de Bijbel een boek vol genaamd http://tokobukuadm.com/produk/jual-cd-rpp-kurikulum-2013-smp-mts-lengkap tegenstrijdigheden en valse authenticiteit terwijl het negeren van de vlammende tegenstellingen bekend als - ons eigen leven.


De kerk heeft wimped tot afval en backtracking, en lijkt niet te merken dat Jezus lang geleden gewaarschuwd dat doet ons ongeschikt voor het koninkrijk, het zou maken tukang Bangunan di depok roeping en de komende beloningen. We worden in snel tempo het zout dat zijn smaak verloren heeft en is alleen goed voor de prullenbak. (Mt 5: 13)


Terwijl de wereld is het hebben van een fit, hebben de christenen besloten om hun eigen pasvorm hebben. -En Jezus zeide tot hem: Niemand, die zijn hand aan de ploeg slaat, en terugkijkend, is bekwaam tot het Koninkrijk Gods - (Lc. 9: 62).


Goede theologen en uitleggers uit de weg met behulp van jasa Pasang achtergrond veel metafoor bij het uitleggen van de meest essentiële betekenis van de Schrift. Er zijn enkele gevallen waarin de betekenis verloren zonder enige simile en metafoor.


Figuurlijk gesproken de leeuwen, wolven en luipaarden in het volgende vers worden de koppen die u net hebt gelezen in het nieuws een dag. Dit is wat onze Afkerigheid natie produceert voor zichzelf.


-Waarom een leeuw uit het woud zal hen doden, en een wolf van de avonden zullen ze beroven, zal een luipaard waken over hun steden: een ieder, die opgaat van daar uit wordt verscheurd: want hun overtredingen zijn vele, en hun afvalligheden worden verhoogd - (Jer 5: 6).


Sociaal disfunctioneren, morele verdorvenheid en perversie is een ziedende beerput van excretie afval dat zelfs na opnieuw worden gebrandmerkt als-politieke correctheid 'is wafting haar stinkende stank in het hele land als een golf van langzame dood.


Het is niet alleen de pot verwijt de ketel, maar nu is de pot te ontkennen dat de lichtgevende Heilige Schepper God die de voor ijzererts, of de klei, om de pot te maken - is zelfs niet bestaat!


Grappig ding over potten, of ijzer of klei ze echt zouden kinerja kepala sekolah sd niet te streven met hun maker.


-Wee dien, die strijdt met zijn Maker! Laat de potscherf streven met de potscherven van de aarde. Zal ook het leem tot hem zeggen formeerder: Wat maakt gij? of uw werk: Hij heeft geen handen - (Jes. 45: 9)?


Maar helaas, dat is precies wat we aan het doen zijn op nationale schaal. Hoe zal dat eindigen? Volgens Openbaring, dat boek van waarschuwing over de man's laatste hapt naar zelfbestuur, het niet goed af.


Als je niet van dit antwoord kan je altijd toevlucht nemen tot een liberale politicus, een homo of een God haten atheïst voor een meer aangename antwoord. Ook deze schrijver heeft toegeven dat leugens weet vrij goed te werken - voor een tijd. Helaas - de tijd dringt.


-Maar hetgeen gij hebt, houdt dat, totdat Ik kom. En die overwint, en bewaart mijn werken tot het einde, Ik zal hem macht geven over de heidenen: En Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf, als de pottenbakkersvaten worden zij verbrijzeld, zelfs als ik van mijn Vader ontvangen - (Re 2: 25-27).


Amerikaanse Prophet.org heeft sinds 2005 kenmerkte de artikelen en rapporten van journalist Rev Michael BRESCIANI samen met nieuws en reviews die hebben verdiend deze site de titel van de website van inzicht. Miljoenen hebben zijn tijdige rapporten en artikelen in de online tijdschriften en gedrukte publicaties in het hele land en de hele wereld te lezen. Volg ons op Twitter en Facebook backlinkhttp://backlinkqualitybulgaria.blogspot.com/


Tidak ada komentar:

Posting Komentar