Minggu, 22 September 2013

Америка 40 година готви да живее без Бога - Как вървят нещата

Америка 40 година готви да живее без Бога - Как вървят нещата


За едно поколение наши учени, социален активист, либерални политици и скитници сърма град са били ангажирани в бутане Бога от националното съзнание. Те са напреднали много и са само на няколко големи препятствия напусна. Един от тях е един и същи пол брак, другата RPP SD 2013 , никой няма представа за това е - съдебно решение.


Extreme ще кажеш? Само погледнете тези заглавия изтръгнат от новините цикъл на само един-единствен ден. Ако тези заглавия не го спечели за да изчакате няколко дни и да потърсите отново, те са сега от цунами.



Гледайте този откачен побойник смачкат целия про-живот RPP SMP 2013знаци Ohio State Католическата Gonzaga


University няма да позволи католически учениците да формират Католическата група


Затворниците запис взима наркотици, размахващ пистолет в Ню Орлиънс


Рапърът е наистина съжалявам за текстовете за изнасилване, които интерпретират като текстовете за изнасилване


Наказателно правосъдие професор арестуван три пъти - март - за наркотици, детска порнография


Army Материали за обучение по-религиозен екстремизъм "Списъци евангелски християни, католици и някои SMA RPP 2013 евреи заедно KKK, Ал Кайда и Хамас


Раболепнича-индуциращи: MSNBC домакин Използва дъщеря да Push гей браковете, я пита дали ще-се ожени за момиче "


Затова искам Снимка на Исус Премахнати от Public School


Ти си бял расист Ако противопоставят Абортът


FCC могат да позволят на "Кратко" Голота, Повече проклятие на излъчване TV


Генерал-майор лишен от позиция над сексуални твърдения


Обама, на нарцисист-In-Chief Себе Споменава 7 пъти в 269 Word съобщение Пасха


Тези заглавия не са предназначени да ни накара да се чувстват болни - те са доказателство, че сме болни.



Ние решихме, че празното пространство или айам serama ди Bogor пропуските в конституцията са добро място да се сложи във всеки мръсен идея можем да измисли. Основателите не можеше да види това поколение идва, когато написал най-голямата гражданска документ в световната история - в конституцията.


Нарекли сме Библията е книга, пълна с http://tokobukuadm.com/produk/jual-cd-rpp-kurikulum-2013-smp-mts-lengkap противоречия и фалшив автентичност игнорирайки горящи противоречия, известни като - собствения си живот.


Църквата е wimped към вероотстъпничество и връщане назад, и не изглежда да забележите, че Исус отдавна предупреди, че това ще ни направи негодни за царството, на tukang bangunan ди Depok призвание и следващите награди. Ние бързо се превръща в сол, която е загубила вкуса си и става само за боклука. (Мат. 5: 13)


Докато светът е като добре, християните са решили да имат своя собствена форма. -А Исус му каза: Никой, който е сложил ръката си на ралото и гледа назад, не е годен за Божието царство - (Лука 9: 62).


Хубави теолози и тълкуватели се плашим от помощта Jasa фона Пасанг много метафора, когато обяснява най-същественото значение на Писанието. Има случаи, в които по смисъла ще бъдат загубени без някои сравнение и метафора.


Метафорично казано на лъвове, вълци и леопарди в следващия стих се в заглавията на вестниците сте просто прочетете в новините един ден. Това е, което ни отстъплението нация произвежда за себе си.


-Затова лъв от гората ще ги порази, и вълк на вечер ще ги ограби, леопард ще причаква край градовете им: всеки, който излезе от там, ще бъде разкъсан, защото престъпленията им са много, и тяхното отстъпленията са увеличени - (Еремия 5: 6).


Социална дисфункция, морална поквара и перверзия е кипеше помийна яма на отделителната отпадъци, които дори и след повторно заклеймени като-политическа коректност "се носеше воня си миризлив цялата страна като вълна на бавна смърт.


Това не е просто пота се обадите на чайник черно, но сега е пота отрича, че светлинната Светия Създател Бога, предоставило желязна руда, или глината, за да се пота - дори не съществува!


Странно нещо за саксии, дали чугун, желязо или глина, те наистина трябваkinerja kepala sekolah SD не да се стремят с тяхната машина.


-Горко на онзи, който се препира със Създателя си! Нека черепка се стремим с чирепи на земята. Да глината казвам на този, който я, какво даваш? или ти да рече за тебе: Няма ръце - (Исая 45: 9)?


Но уви, това е точно това, което правим в национален мащаб. Как ще се свърши? Според Откровение, че книгата на предупреждение за последните издихания на човека на самоуправление, това не свършва добре.


Ако не ви харесва този отговор, който винаги може да се прибегне до един либерален политик, един гей човек или Бог мрази атеист за по-приятен отговор. Дори и този писател трябва да призная, че лъжите не работят доста добре - за известно време. За съжаление - времето изтича.


-Но това, което сте, дръжте, докле дойда. И който побеждава и пази делата Ми докрай, нему ще дам власт над народите: И той ще ги пасе с желязна тояга, като грънчарски съдове те ще се строшат, както и Аз получих от Отца Си - (Re 2: 25-27).


American Prophet.org 2005 г. насам черта на статии и доклади на журналиста Майкъл Rev Bresciani заедно с новини и коментари, които са спечелили този сайт заглавието на сайт за Insight. Милиони прочетох неговите навременни доклади и статии в списания онлайн и печатни медии в цялата страна и по света. Следвайте ни в Twitter и Facebook обратниhttp://backlinkqualitybulgaria.blogspot.com/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar