Rabu, 02 Oktober 2013

Apophis, el déu de la foscor i el caos

Apophis, el déu de la foscor i el caos

De tant en tant ens preguntem als meteors que ens passen en el cel i que de vegades ens donen vistes espectaculars de la nit. No obstant això, ens adonem poca o cap creu que les possibilitats d'un administrasi meteorit estavellant-se al terra tot i que això passa de tant en tant.


Sembla que un asteroide Apophis, el nom d'un déu egipci antic del mal, es passa uns 30.000 km de la Terra en 2029. Així que ha d'haver una bona vista.

No obstant això, el mateix asteroide se'ns passava per allà de nou en 2036, i aquesta vegada l'Agència Espacial dels EUA estimen que hi ha un un de cada 250, 000 possibilitats que xoc amb la Terra, amb una gran pèrdua de vides resultant.

Però no es preocupi, perquè l'agència espacial russa, Roscosmos, que ha arribat amb una organització internacional rpp sd 2013 pla per desviar Apophis sense l'ús d'armes nuclears.

No vaig a ser al voltant de 2036 per saber si el projecte arriba a bon terme, però m'agradaria que així per dues raons. http://backlinkqualitybosnia.blogspot.com/2013/10/apophis-bog-mraka-i-chaos.html


En primer lloc, tot el que impedeix la pèrdua de vides humanes és d'agrair kinerja .

En segon lloc, perquè aquesta és la millor resolució d'Any Nou que he sentit fins ara!

http://backlinkqualitybulgaria.blogspot.com/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar